Saneren en amoveren


VIS Groep biedt een breed scala aan diensten. Niet alleen regulier saneren in gebouwen, huizen, bedrijfspanden en kantoren maakt deel uit van het pakket, maar een absolute specialisatie is het amoveren en saneren van bijvoorbeeld renovatiewerkzaamheden in bewoonde situaties. Ook beschikken wij over de juiste mensen en apparatuur om geluidsarm (hydraulisch) amoveerwerk uit te voeren en om op een vakkundige wijze betonvloeren op te ruwen.


Met de interne kennis van de diamantboorbedrijven zijn we tevens uitgerust om op een verantwoorde manier te amoveren met inachtneming van kwarts- en fijnstof regels. Daarnaast behoort ook het 'pellen' van heipalen, het zogenaamde koppensnellen, tot het uitgebreide werkgebied.

Alle afvalstoffen worden gescheiden afgevoerd en verwerkt om de hoge stortkosten te beperken en het milieu te sparen. Binnen de Vis Groep zijn alle werkmaatschappijen volledig VCA gecertificeerd. Wanneer asbest en milieugevaarlijke bouwgrondstoffen worden ontdekt tijdens renovatiewerkzaamheden of tijdens het onderhoud van gebouwen zijn wij de juiste partner als het gaat om bemiddeling van de te maken asbestinventarisatie. Met de juiste voorzorgen, de modernste apparatuur en niet te vergeten deskundige medewerkers biedt de Vis Groep de mogelijkheid om op een veilige en verantwoorde manier de problemen op te lossen.