Nieuwe opleidingen in Vis Academy

Januari 2019

De Vis Academy is één van de belangrijkste onderdelen van de Vis Groep. In al onze opleidingen (en dat zijn er veel) hanteren wij het door onszelf ontwikkelde principe “1LevelUp”. We willen continue een niveau omhoog. Dat proces stopt nooit en daarvoor is continue opleiden van belang. De Vis Academy regelt dat.

Traditioneel is januari een maand waarin we heel veel opleidingen doen. We zijn het jaar begonnen met het heftruck- en hoogwerkercertificaat. Al onze medewerkers bezitten deze certificaten. Naast een theoriedeel is er uiteraard ook een heel stuk praktijkdeel.


Daarnaast hebben wij i.s.m. met Adamas in het praktijk opleidingscentrum een nieuwe praktijkopleiding diamantboren en –zagen gedaan. Over twee dagen zijn door Adamas en onze leermeester Martino alles facetten van het vak weer eens goed doorgenomen.


Ook hebben wij een opleiding ankers verlijmen georganiseerd. Dit is gebeurd met onze partner Fischer. Het verlijmen van ankers is één van de specialisaties van de Vis Groep. Omdat het een aspect is waar constructief veel vanaf hangt, is vakkennis van groot belang.